مراحل راه اندازی آشپزخانه صنعتی مانند سایر کسب و کارها برای پیمودن مسیر موفقیت جزو الزامات است. به طور کلی آشپزخانه صنعتی دارای انواع مختلفی است این آشپزخانه می تواند برای کترینگ، رستوران و یا فست فودی باشد. تجهیزاتی که برای این مکان ها خریداری می شود با هم متفاوت است. آشپزخانه در حالت کلی مکانی است که مجهز به تجهیزات آشپزخانه صنعتی می باشد و شما می توانید هرآنچه که در منو خود گنجانده اید در این مکان درست کنید و برای مشتری سرو کنید. راه اندازی آشپزخانه صنعتی نیاز به تجربه کافی دارد. در صورتی که اطلاعاتی در این زمینه ندارید پیشنهاد ما دریافت مشاوره راه اندازی آشپزخانه صنعتی از یک شرکت معتبر می باشد.
مراحل راه اندازی آشپزخانه صنعتی
تجهیزات آشپزخانه صنعتی متشکل از تمامی محصولاتی است که در آشپزخانه به آن نیاز دارید. این لوازم در دسته بندی های مختلفی قرار می گیرد که از جمله آن ها می توان به تجهیزات رستوران، تجهیزات پخت، تجهیزات آماده سازی، تجهیزات شستشو، تجهیزات کافی شاپ، تجهیزات فست فودی، تجهیزات سرو غذا و … اشاره کرد. تمامی این دسته بندی ها شامل انواع مختلفی از لوازم می باشند که ممکن است برای آشپزخانه صنعتی خود به آن نیاز داشته باشید.

مراحل راه اندازی آشپزخانه صنعتی
شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی سورن کیچن در زمینه مراحل راه اندازی آشپزخانه صنعتی آماده ارائه خدمات می باشد. برای دریافت مشاوره راه اندازی می توانید با شماره 09122408711 تماس بگیرید و اطلاعات لازم را از این مجموعه دریافت کنید. برخی از مراحل راه اندازی آشپزخانه صنعتی به شرح زیر می باشد. شما می توانید با طی این مراحل مسیر رسیدن به سود را هرچه سریعتر بپیمایید.
گام اول: انتخاب منو
یک لیست کامل از غذاهایی که قصد دارید در آشپزخانه صنعتی خود طبخ کنید را آماده کنید. در یک لیست جداگانه غذاهایی که بعدا اضافه می شوند را نیز مشخص کنید و آن ها را در نظر داشته باشید. انتخاب منو یکی از مهم ترین مراحل راه اندازی آشپزخانه صنعتی می باشد چرا که با توجه به آن تجهیزات و فضا آماده می شود. بدون داشتن منو هرگز نمی توانید بدانید که چه تجهیزاتی را نیاز دارید. فضایی که برای تجهیزات آشپزخانه صنعتی در نظر می گیرید کاملا وابسته به لیست منو شما دارد بنابراین دقت لازم را در این بخش داشته باشید.
گام دوم: تهیه تجهیزات آشپزخانه صنعتی
تهیه تجهیزات لازم دومین گام از مراحل راه اندازی آشپزخانه صنعتی می باشد. با توجه به اینکه آشپزخانه صنعتی دارای چندین بخش مختلف است که نباید باهم تداخل داشته باشند می بایست به گونه ای تجهیزات خریداری شود که با فضای مورد نظر شما تناسب داشته باشد.

مراحل راه اندازی آشپزخانه صنعتی
گام سوم: مکان آشپزخانه صنعتی را مشخص کنید
در این مرحله شما باید مکان آشپزخانه ی صنعتی خود را تعیین کنید . با توجه به ابعاد تجهیزات ، فضای کافی را در نظر بگیرید . این فضا باید به گونه ای باشد که امکان طراحی آشپزخانه صنعتی به صورت ارگونومیک وجود داشته باشد در این طراحی تجهیزات به بهترین نحو چیدمان می شوند و دسترسی به تجهیزات برای پرسنل به راحتی مقدور می باشد ضمنا فضای کافی برای جابه جایی تجهیزات بزرگ و وسایل داغ در نظر گرفته می شود .
گام چهارم: تهیه مجوزهای لازم
مراحل اداری و قانونی کسب مجوزهای لازم برای راه اندازی آشپزخانه صنعتی بدین شرح می باشد: اخذ جواز کسب از اتحادیه، اخذ مجوز از اداره اماکن، اخذ مجوز از اداره بهداشت، مالیات مشاغل و ارزش افزوده، سازمان تامین اجتماعی جهت بیمه پرسنلی، اخذ مجوز ساخت و ساز و تعمیرات از شهرداری ناحیه، اخذ مجوز تابلو از سازمان زیبا سازی، ثبت شرکت و تعیین سهام از ثبت شرکت ها، ثبت لوگو، برند و اختراع از شرکت های ثبتی زیربط.
گام پنجم: طراحی آشپزخانه صنعتی
از مهم ترین بخش های مراحل راه اندازی آشپزخانه صنعتی، طراحی آن می باشد. تجهیزات باید به گونه ای قرار بگیرند که هر پرسنل بتواند بدون نیاز به جابجایی طولانی به تمامی لوازم خود دست پیدا کند و در عین حال نباید بخش های مختلف مانند آماده سازی، پخت و یا شستشو باهم تداخل داشته باشند. بنابراین طراحی یکی از مهم ترین گزینه ها می باشد. پیش از خرید تجهیزات حتما فضای مورد نظر را طراحی کنید تا تجهیزات متناسب با آشپزخانه صنعتی خود را خریداری کنید.

مراحل راه اندازی آشپزخانه صنعتی
گام ششم طراحی دکوراسیون
از دیگر مهم ترین مراحل راه اندازی آشپزخانه صنعتی می توان به دکوراسیون آن اشاره داشت. فضای رستوران برای مشتری اهمیت بسیار زیادی دارد و هرچقدر دلبازتر و جذاب تر باشد می تواند مشتریان بیشتری را به خود جذب کند. شما می توانید با یک دکوراسیون جدید و زیبا باعث شوید که مشتری بار دیگر به رستوران شما مراجعه کند.
گام هفتم: تبلیغات
مهمترین گام جهت به ثمر نشستن گام های قبلی و موفقیت آمیز بودن این کار، تبلیغات و معرفی خودتان به مشتری هایتان است. با توجه به موقعیت محلی که دارید با پخش تراکت ، بنر در سطح شهر و تبلیغات مجازی خود را در دید مشتری های آینده قرار دهید. در صورتی که بتوانید برای تهیه غذای پرسنل با شرکت ها و سازمان ها قرارداد ببندید در کنار سایر مشتریان درآمد خوبی خواهید داشت. با در نظر گرفتن یک بودجه مناسب، به صورت پیوسته و مستمر اقدام به بازاریابی کنید.